Logo | Hutte Bouwers

Filosofie

Alleen het beste is goed genoeg

Dat geldt voor de materialen waarmee we werken, het gereedschap dat we gebruiken en die mensen waarmee we bouwen. Ons team wordt constant uitgedaagd om creatieve oplossingen te verzinnen en deze op de beste manier te realiseren. Wij zien geen beren maar leuke uitdagingen. Stiekem zijn we een beetje bezeten van ons werk. In a ‘good way’, beloofd.

Uniek is bij ons ook echt uniek

Geen project, en daarmee geen product dat onze eigen werkplaats ‘uitrolt’, is hetzelfde. We ontwikkelen altijd vanuit de visie van de klant en de sfeer die uiteindelijk moet worden neergezet. Daarbij proberen we zoveel mogelijk materialen te hergebruiken. Een partij oude tafelbladen transformeren we tot kastenwand, zeecontainers worden eyecatchers in het restaurant en oude gymzaalvloeren worden hippe barmeubels.

Veelzijdig, vakkundig en flexibel

Buiten ons vaste team van bouwers, hebben we een groot netwerk van bouwers, vormgevers, ontwerpers, elektriciens, loodgieters en stickeraars waar we regelmatig mee samenwerken. Stuk voor stuk de beste in hun vak. Door de juiste ‘man’ voor de klus in te schakelen, garanderen we de hoogste kwaliteit en kunnen we veelzijdige klussen aan. Daarnaast maakt het ons flexibel op de momenten dat er uitdagende deadlines zijn of we moeten werken op onmogelijke tijden.

Eigen werkplaats

In onze eigen HUTTE BOUWERS werkplaats gaan we helemaal los. Hier is ruimte voor trial en error en werken we de meest gekke ideeën uit om te kijken of het kan werken voor een opdrachtgever.

We bouwen zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats voordat we op locatie aan de slag gaan. Fijn voor ons, want we hebben alles bij de hand. Fijn voor de opdrachtgever omdat we overlast minimaliseren. Zagen, timmeren, lassen onder het genot van keiharde muziek: we doen het lekker aan de Saturnusstraat!

Ontwerp, realisatie en projectmanagement

Samen met onze vaste partners (denk: meubelmakers, architecten, vakspecialisten, etc.) kunnen we je bij alles helpen. We vertalen jouw visie in een uniek concept en zorgen voor de realisatie.

Heb je al een ontwerp? Geen probleem, wij helpen je graag bij de realisatie. Dat geldt dus ook voor ontwerpbureaus. Daar werken we vaak én graag mee samen.

Overtuigd? Stuur ons een bericht of loop een keertje bij ons binnen.